Η ομάδα χορού Carnation ιδρύθηκε το 2009 από την Ηρώ Αποστολέλλη και την Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου και λειτούργησε έως το 2014. Αυτό το διάστημα οι δύο χορογράφοι δημιούργησαν μαζί τα έργα: Indirect speech (2014), Actual wording (2012) και Was it me? (2010).
Έκτοτε η Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου  έχει χορογραφήσει τρία έργα, το σόλο Blossom  (Φεστιβάλ Αθηνών 2015), το τρίο Το βλέμμα και το τέρας (Μir festival 2016) και το έργο Δωμάτια (Φεστιβάλ Αθηνών 2018) σε μια ιδέα της που μοιράστηκαν με την Ηρώ Αποστολέλλη.
Η Ηρώ Αποστολέλλη χορογράφησε το έργο Umbilicus (4ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών 2017).

Η Ηρώ και η Αγνή φοίτησαν στη ΚΣΟΤ την περίοδο 2000 - 2003.
Ύστερα έζησαν στις Βρυξέλλες για ένα διάστημα όπου ήρθαν σε επαφή με σημαντικούς καθηγητές και καλλιτέχνες.
Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα αποφάσισαν να συνεργαστούν και ξεκίνησαν να δουλεύουν το πρώτο τους project με τίτλο  Was it me?. 
Η δουλειά τους επικεντρώνεται στο σώμα και τη κίνησή του στο χώρο και το χρόνο.  Χρησιμοποιούν  το σώμα σαν εργαλείο το οποίο υπακούει σε κανόνες ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί συνειδητά.


Η Ηρώ Αποστολέλλη γεννήθηκε το 1980, ζει στην Αθήνα και ασχολείται με τον χορό και την εναλλακτική ιατρική.

Ξεκίνησε μπαλέτο στην σχολή χορού της Κάτιας Κυριακού, το 2000 μπήκε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης απ’ όπου αποφοίτησε το 2003.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αυτοσχεδιασμού, σύγχρονου χορού και χορογραφίας στο εξωτερικό με τους/τις Julyen Hamilton, Chrysha Parkinson, Frans Poelstra, Kirstie Simson, Mark Tompkins, David Zambrano κ.α.

Είναι απόφοιτος του Oriental Medicine and Shiatsu Training Centre στην Αθήνα όπου σπούδασε  Shiatsu, Rejuvance και Βελονισμό. Εργάζεται ως πρακτικός εναλλακτικών θεραπειών από το 2012.

Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ χορού, με έργα τα οποία προκύπτουν από συνεργασίες με φίλους/ες χορευτές/τριες, που μοιράζονται κοινό όραμα για την τέχνη και το χορό.

 

Ήταν ιδρυτικό μέλος μαζί με την Αγνή Παπαδέλη- Ρωσσέτου της ομάδας χορού Carnation (2009 – 2014). Το 2017 χορογράφησε το έργο Umbilicus για το 4ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Το 2018 συμμετείχε στην χορογραφία της  Αγνής Παπαδέλη- Ρωσσέτου Δωμάτια στο Φεστιβάλ Αθηνών.


 Η Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου είναι χορεύτρια και χορογράφος και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Κρατικής σχολής χορού και του τμήματος Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σαν χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Παπαιωάννου, Γιάννη Σκουρλέτη /Bijoux de Kant, Kendell Geers, Ηρώ Αποστολέλλη, Ερμίρα Γκόρο, Jeroen Bogaert, Matthias Fritsch, Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου, Χρυσάνθη Σιέμπου, ΣτεφανίαΜυλωνά κ.α.
Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις των Νικαίτης Κοντούρη, Θανάση Χαλκιά, Δημήτρη Πλειώνη, Γιάννη Καραχισαρίδη, Λεωνίδα Βαρδαρού κ.α.
Από το 2009 συνεργάζεται με την Ηρώ Αποστολέλλη, με την οποία δημιούργησαν τα έργα Indirect speech (2014), Actual wording (2012) και Was it me?(2010).
Η ίδια έχει χορογραφήσει τρία έργα, το σόλο Blossom για το Φεστιβάλ Αθηνών 2015, το τρίο TοΒλέμμα & το Τέρας για το MIR festival 2016 που παρουσιάστηκε στην οικία Σπητέρη, σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Αριστομένη Προβελέγγιο, καθώς και το έργο Δωμάτια για το Φεστιβάλ Αθηνών 2018, ένα σεξτέτο για πέντε χορεύτριες και μια πιανίστα, βασισμένο σε μια ιδέα που γεννήθηκε από κοινού με την Ηρώ Αποστολέλλη. Τα Δωμάτια επιχορηγήθηκαν από το ΥΠΠΟ.
Χορογράφησε επίσης το κομμάτι Μικρά τραγούδια, συνεργαζόμενη με έξι φοιτήτριες της επαγγελματικής σχολής χορού ‘Ακτίνα’, για την παράσταση της σχολής I am a strange loop, τον Απρίλιο 2017.
Από το 2008 ασκείται στηνAshtanga vinyasa yoga δίπλα στην Ελευθερία Λαγουδάκη, υπό την καθοδήγηση της οποίας ξεκίνησε να διδάσκει στο Om Studio|Ashtanga Yoga Athens.

/